Никола Спасов: Искам да станем шампиони на Втора лига

https://www.sportal.bg/news.php?news=697193

 

Никола Спасов: Искам да станем шампиони на Втора лига

  
Никола Спасов: Искам да станем шампиони на Втора лига (видео)

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов си пожела след победата с 2:0 над Поморие тимът му да продължи доброто си представяне и през пролетта и в края на сезона да стане шампион на Втора лига. Опитният специалист призна, че не е бил сигурен това лято, че ще успее да изведе “царете” до върха през декември. В момента те делят първото място с Ботев (Враца), като двете селекции имат по 35 точки на сметката си.

“Много важен мач за нас и много важна победа. В началото на сезона не бях сигурен, че ще бъдем първи. Само знаех, че ще се борим за лидерската позиция. Двубоите дотук показват, че сме на прав път. Винаги съм вярвал в отбора по простата причина, че запазихме състава си от миналата зима. Имахме възможност през пролетта и лятото да се обиграем и надградим”, заяви след успеха Спасов.
Царско село - Поморие

“Откакто съм в Царско село, винаги сме имали апетит и сме се борили във всеки един мач да побеждаваме. През цялото време искахме и се целихме в първото място. Сега ще го отстояваме с всички сили. Ще дадем най-доброто от себе си. Ще се постараем напролет така да изиграем мачовете си, че да станем шампиони на Втора лига”, каза още пред Sportal TV бившият голмайстор, оставил трайна следа в Португалия.
Втора лига

17 кръг, събота 2 декември