За академията

Уважаеми родители, уважаеми деца,

от лятото на 2015 година стартираме нов проект, който се надявам да бъде бяла лястовица в изстрадалия български футбол. Комплекс „Царско село“ става дом на академия „Царско село“. Като човек, закърмен от дете с любовта към Цар Футбол, мога да заявя – ще имате възможно най-добрите условия. Да, едва ли всички ще имат шанс да бъдат новите Стоичков или Бербатов, но да не забравяме най-важното – футболът е здраве и огромно удоволствие.

В комплекс „Царско село“ децата ще могат да ползват всички екстри, които са били достояние до честите лагери и тренировки на ЦСКА.

Децата ще бъдат тренирани като истински професионалисти. И една изненада – футболна академия „Царско село“ ще развива и женски футбол. Не сме забравили малките красавици, които са се влюбили в играта, слушат как се прави в Германия, Англия, Бразилия или САЩ, но у нас няма условия за тренировки. Това беше досега. Нашата академия ще развива и женски отбори, които по телевизията виждаме играят атрактивно като мъжете. Защо не България да няма силен национален тим и при дамите? Сега не мога да отговаря – зависи от вас!

Скъпи родители и деца, никой няма да бъдат върнати. Академия „Царско село“ е проект на отворените врати. В нея всеки ще има привилегията да се почувства като цар. Всеки ще получи своя шанс. Аз мога да ви обещая, че условията ще бъдат перфектни. Че най-добрите от вас ще играят в международни турнири, а защо не един ден да бъдат звезди, участващи в Шампионската лига. Треньори в академията ще са висококвалифицирани специалисти, които ще отделят внимание на всеки по отделно. Но на първо място развитието зависи от вас, деца! Ако бъдете упорити и трудолюбиви, светът може да е в краката ви.

Футболът ни достатъчно страда в немотия. Развиването на младите таланти при добри условия е единственият шанс отново да заговорим за златно поколение.

Всичко зависи от вас! Заповядайте във футболна академия „Царско село“!

С уважение,

Стойне Манолов