Ф’9 – гр.А – 2004 / 2-ри кръг

 група ‘А’ – Есен 2015/16

  (Футболна База ‘Царско село’)

  11782     2004   Logo-FA-Tsarsko-Selo-eng

ЛЕВСКИ РАКОВСКИ – ЦАРСКО СЕЛО

1 : 3