Царско село изпраща отлична 2015 г.

Царско село изпраща отлична 2015 г.

Краят на всяка година е време за равносметки.
Футболна академия „Царско село” изпраща първата си година, която се оказа изключително успешна. През изминалото лято бе даден старт на амбициозния проект „Футболна академия Царско село”. Благодарение на собственика г-н Стойне Манолов, треньорите, служителите на комплекса, както и на всичките родители и деца, които са част от академията, ние се превърнахме в една от най-проспериращи школи в цяла България.
Днес децата ни тренират на четири уникални терена и в една супермодерна зала. В академията ни работят висококвалифицираните специалисти: Тодор Янчев, Иво Котев, Божия Ноева, Кемал Рашидов, Петър Карачоров, Илия Тодоров, Боян Пейков. Заедно с тях за децата ни се грижат: Жени Михалкова, Василка Михалкова, Николай Наков, Тихомир Алексов, както и всички хора, работещи по спортната база на хотелския комплекс.
Най-голямото богатство обаче са нашите деца. Те вече са над 150. Развитието, израстването и възпитанитето на всяко едно от тях е изключително важно за нас.
Екипът на Царско село вярва, че сред нашите кадри са бъдещите Стоичков, Бербатов, Стилиян Петров. Ние ще направим всичко възможно, за да открием талантите, осъвърщенстваме качествата и дадем спортно възпитание на всеки един, присъединил се към отборите ни.
Футболна академия „Царско село” ви пожелаваме да посрещнете най-успешната си година. Нека новата 2016 г. донесе на всички ни повече здраве, спортен късмет и успехи!

Attachment

1936728_1184207824926097_8476241128430409327_n